Снимка PexelsПо-рано Трюдо заяви, че властите внимателно разглеждат вътрешните нива на ваксинация,

...
Снимка PexelsПо-рано Трюдо заяви, че властите внимателно разглеждат вътрешните нива на ваксинация,
Коментари Харесай

Туристи, които не са ваксинирани срещу COVID-19, няма да имат право да влизат в Канада

Снимка Pexels

По-рано Трюдо съобщи, че властите внимателно преглеждат вътрешните равнища на ваксинация, разпространяването на разновидности, които провокират угриженост, както и метода, по който останалият свят се оправя с COVID-19.

Чуждестранните туристи, които не са имунизирани против COVID-19, няма да имат право да влизат в Канада за известно време, тъй като държавното управление не желае да заплаши напредъка, реализиран по преодоляването на вируса. Това съобщи в четвъртък министър председателят Джъстин Трюдо, представен от " Ройтерс ". " Мога да ви кажа сега, че това няма да се случи дълго време ", сподели Трюдо, запитан от кореспонденти по кое време Канада ще разреши на неимунизираните туристи да влязат в страната.

От тази седмица Канада се отхвърли от карантинните условия за изцяло ваксинирани граждани. Но задграничните пасажери, които не са от значително значение, към момента нямат право да влизат макар натиска от засегнатия туристически бранш в страната.

Съединените щати нямат условия за ваксина за посетителите. В този миг диалозите за унищожаване на граничните ограничавания са фокусирани върху изцяло имунизираните пасажери, сподели Трюдо. " Следващата стъпка ще е да разгледаме какви ограничения можем да разгадаем за интернационалните пасажери, които са изцяло имунизирани, сподели той. Ще имаме още какво да кажем през идващите седмици. "

Около 78% от хората на възраст над 12 години в Канада са получили най-малко една доза ваксина против COVID-19, оповестиха в четвъртък здравните чиновници. Около 44% от хората на 12 или повече години са изцяло имунизирани.

Припомняме, че сухопътните граници на Съединени американски щати с Канада и Мексико остават затворени за несъществени пътувания до 21 юли.  Представител на Белия дом съобщи пред " Ройтерс "   в сряда, че повторното отваряне на американските граници за доста международни туристи към момента ще се нуждае от повече полемики. Ограниченията са в действие от март 2020 година поради пандемията на ковид и бяха удължавани няколко пъти. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР